Кобзареві присвячується

Щороку в березневі дні все свідоме українство вшановує свого Генія і Пророка, який став символом України - Тараса Григоровича Шевченка. З метою гідного відзначення річниці з дня народження великого поета і мислителя, підтримки заходів із вивчення і популяризації спадщини Великого Кобзаря в нашій школі було заплановано заході для учнів 1-11 класів.

Першорядним завданням нашої школи сьогодні є спрямування навчально-виховного процесу на вивчення молоддю ХХІ століття невмирущого і незгасного слова Тараса Шевченка – батька української нації. У його словах показана нам далека-далека дорога для нашої майбутності. Ми маємо глибоко і досконало вивчити творчість Кобзаря, вчитуватись у його слова, шукати дороги, йти нею, щоб щастям і миром пломенилась наша ненька-Україна. Слова Кобзаря сьогодні є актуальними та пророчими і надихають на боротьбу проти несправедливості, адже саме його рядки: « Борітеся – поборете, вам Бог помагає! За Вас правда, за Вас слава і воля святая!» - звучали на Майдані під час Революції Гідності. З метою популяризації творчості видатного діяча, учитель української мови та літератури Шманько М.І., бібліотекар – Циквас Г.Я. та педагог-організарор – Хім’як І.І. провели захід, де було висвітлено життєвий шлях видатного генія.
Хай у кожній світлиці заквітне портрет Шевченка. Як весняні води могутнього Дніпра, нехай лине вічно жива в народі слава Великого Кобзаря. Бо він – це наша душа, наша мудрість, це наша слава – безсмертний геній великого народу. І тому ми здолаємо всі негаразди сьогодення, і життя наше наповниться теплом, щастям, спокоєм, хлібом і квітами. І в тому щасті ти, Тарасе, будеш вічним, як сонце над землею.

Світлина від Хлопчицька СЗШ І-ІІІ ступенів.

Світлина від Хлопчицька СЗШ І-ІІІ ступенів.

Світлина від Хлопчицька СЗШ І-ІІІ ступенів.

Світлина від Хлопчицька СЗШ І-ІІІ ступенів.

Кiлькiсть переглядiв: 80