Повернутися до звичайного режиму

Пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Патріотизм – це одна із ланок людського характеру. Він, подібно до любові, керує людською свідомістю, заставляючи робити великі і малі вчинки в ім’я своєї Батьківщини. Патріотизм – величний вияв нескінченної любові до рідного краю, як і честь виховує великих, сильних людей, які не рахуються із ціною свого життя і здатні пожертвувати ним заради рідної землі. Патріотизм породжує впевненість у собі, волю в перемогу, віру в свою націю, свій народ, він перетворює звичайну людину в безстрашну машину, яка не відчуває страху і болю, ідучи впевнено і безстрашно до своєї мети. І тоді мета патріота стає метою усього народу. Патріот живе у єдності зі своїм народом, адже життя народу стає його власним життям.

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання національно-патріотичної свідомості, розвитку бажання стати гідними громадянами України в нашій школі 21.02.2016 р. було проведено захід присвячений річниці Революції Гідності "Уклонимось низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити."

У всіх класах пройшли години спілкування на тему: «На варті наших душ – Небесна Сотня». Години спілкування у класах відбувалися за індивідуальними планами, розробленими класними керівниками, із застосуванням різноманітних форм та методів роботи.

Ми не маємо права забути, що Герої Небесної Сотні дали нам можливість жити вільно, будувати нову країну, і ми в неоплатному боргу перед ними. Вони загинули, щоб ми жили. І найменше, що ми можемо зробити – це забезпечення того, щоб їх жертва не була марною та щоб подібне більше ніколи не повторилось.

wym-1519316695273

/Files/images/Створити папку1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 116